Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Klisé mustra - a rovat bemutatkozás
2019. június 07. írta: Adriana Motta

Klisé mustra - a rovat bemutatkozás

szobor.jpg

I. Nem "cincálok" szét regényeket és novellákat sem, nincs olyan író, aki ne használna kliséket (közhelyeket).

Miért? Mert a célzásokkal többet mondasz, mint két bekezdéssel. ÉS !! az általános szófordulatok erőltetett átfogalmazása olvashatatlanná teheti a sztorit.

A válogatás kizárólag a "zászlós hajó" mondatokból, kifejezésekből történik, azokból amik marketing célból megjelennek (#egyképegygondolat égisze alatt). A szerző, aki ide is közhelyeket választ: A, Igénytelen, nem adja meg az olvasónak a kellő tiszteletet B, Itt lenne az ideje, hogy fejlessze a szókincsét

II. A szimpatikus "találatokat" teljes egészében posztolom - nem egyeztetek előtte a szerzővel, hisz épp az olvasottságért tette közzé.

A kevésbé szimpatikus (nekem nem tetszik) példáknál nem nevezem meg a szerzőt, a rovat célja igyekszik messze állni a személyeskedéstől.

III. Miért ez az első rovat, amit (határidő előtt) élesítek? - A két hét alatt összegyűlt (zömmel pozitív!!) tapasztalat miatt. Szerzőknek sok sikert, olvasóknak kellemes órákat, napokat, a világból történő kiszakadást, felhőtlen időtöltést kívánok :D

FIGYELEM!: A LISTA KORÁNTSEM TELJES _ FOLYT: KÖV: !!

A képen a következők lehetnek: égbolt, fa, felhő, szöveg, túra/szabadtéri és természet

j_k_smith.jpg

nyakassag_buszkeseg.jpg

 

erzes_enyem_lesz.jpg

suto_eniko.jpg

------------------------------

"A legszívesebben elvinnélek valahová, ahol csak mi ketten vagyunk."

"Lehet, hogy itt az ideje kilépnem a magam kis komfortzónájából és kockáztatnom valamit."

"Minden okkal történik. Könnyeimtől nem nagyon látok, de muszáj leírnom, hogy ez a könyv az én 21. századi love-story-m, csodálatos volt! Óriási érzelmeket váltott ki belőlem, hol sírtam, hol nevettem és egy kicsit bele is haltam. Nem szabad kihygani!"

"Tudod, a gond csak az, hogy ezt mind azért teszed és mondod, mert nem ismersz, mert nem tudod, mit hagytam magam mögött. Ez az egyetlen oka annak, hogy még itt vagy és faggatózol."

"Szabadulj meg végre a hazugságoktól. hogy az lehess, aki valójában vagy! "

"Fogalmad sincs róla, mennyire kívánlak. Fel tudnálak falni ebben a pillanatban, de akkor semmi nem maradna belőled későbbre."

A bejegyzés trackback címe:

https://aziroisolvaso.blog.hu/api/trackback/id/tr1614882454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása